100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Caiway gaat verder als DELTA

Woensdag 14 Augustus 2024 1 minuut en 35 seconden leestijd

Caiway gaat verder als DELTA

Dinsdag 13 augustus heeft Caiway bekend gemaakt dat zij verder gaan als DELTA, dit betekent dat de merknaam Caiway zal verdwijnen uit het aanbod aan internet providers. In dit blog lees je waarom ze die stap zetten en wat dit voor Caiway-klanten betekent.

Waarom gaat Caiway verder als DELTA?

Caiway en DELTA zijn al jaren onderdeel van dezelfde organisatie. Zij maken dan ook gebruik van hetzelfde stabiele netwerk. Door hun krachten te bundelen hopen zij hun producten nog sneller te verbeteren, waardoor hun klanten ook sneller kunnen genieten van de voordelen van alle nieuwe ontwikkelingen.

Wat betekent dit voor Caiway-klanten?

De meeste klanten van Caiway zullen in eerste instantie nog niets gaan merken van deze wijziging. Het grootste gedeelte van de klanten blijft dit jaar nog gewoon bij Caiway. Een klein gedeelte van de klanten wordt wel dit jaar al overgezet naar DELTA.

Wanneer je overgaat naar DELTA krijg je persoonlijk bericht van Caiway. Je krijgt een vergelijkbaar DELTA flexpakket aangeboden. Dit abonnement heeft basisopties die zelf aangevuld kunnen worden met extra opties. DELTA heeft laten weten dat het maandbedrag voor huidige Caiway-klanten na de omzetting vergelijkbaar blijft met wat zij nu betalen.

Caiway e-mailadressen en telefoonnummers behoud je. Ook blijven eventuele tv-opnames bewaard en kun je bijvoorbeeld oude facturen in blijven zien.

Geschiedenis Caiway

Caiway is één van de meest ervaren internetaanbieders in ons land. Zij bestaand al sinds 1981 en richtte zich toen vooral op televisie aansluitingen. In 1995 werden zij ook actief als aanbieder van internet onder de naam Kabelfoon. In januari 2018 is Caiway aan het Zweedse EQT Infrastructure Fund verkocht, zij zijn bekend van het DELTA Fiber Netwerk in Nederland. Caiway en DELTA werden toen al samengevoegd, maar bleven wel als twee merken opereren.

Caiway of DELTA internet?

Voorlopig gaat er dus niets veranderen voor bestaande Caiway-klanten. En ook is het nog steeds mogelijk een nieuw Caiway internet (& TV) abonnement af te sluiten. Of kies jij voor een internet abonnement van DELTA? Bij beide merken maak je gebruik van het betrouwbare DELTA glasvezel netwerk.

Ontdek nu direct of Caiway en DELTA leverbaar zijn op jouw adres met onze gratis postcodecheck.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking