100% onafhankelijk
100% gratis
Vragen? 088 3232 032

Nieuw! Odido Klik&Klaar 5G internet voor thuis

Woensdag 16 Oktober 2024 4 minuten en 3 seconden leestijd

Nieuw! Odido Klik&Klaar 5G internet voor thuis

Snel en goed internet zonder gedoe. Dat is wat je krijgt met het nieuwste Odido product Klik&Klaar, waarmee je internet ontvangt via het razendsnelle 5G-netwerk. Perfect voor thuis, maar ook in je vakantiewoning. Een Odido Klik&Klaar abonnement is verrassend voordelig met €25,- per maand en je installeert het makkelijk zelf. Wil je meer weten over Odido Klik&Klaar 5G internet? Lees dan snel verder.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor internet bij jou thuis? Doe dan nu de gratis postcodecheck en je ontdekt het binnen een minuut.

Wat is Odido Klik&Klaar 5G internet voor thuis?

Je kent 5G internet misschien wel van je mobiele abonnement. Nu kun je ook thuis gebruik maken van het vernieuwde en razendsnelle 5G-netwerk van Odido. Dit is ideaal voor adressen waar nog geen snelle internetverbinding beschikbaar is en in buitengebieden. Je geniet met Klik&Klaar internet ook in je caravan, vakantiehuisje of waar dan ook in Nederland van goed en snel internet. Gedoe met hotspots of openbare Wifi is niet meer nodig.

Met Klik&Klaar 5G internet van Odido ontvang je altijd de maximaal haalbare snelheid op je adres tot 300 Mbit/s. De internetsnelheid die je daadwerkelijk behaalt kan per adres anders zijn.

Klik&Klaar is een internet only abonnement, het is daarom niet mogelijk om dit abonnement af te sluiten in combinatie met een tv-abonnement of vaste telefonie. Wil je wel televisie kijken? Kijk dan eens naar de streaming abonnementen van NLZIET en CANAL+.

Hoe sluit je Klik&Klaar Internet van Odido aan?

Gebruik maken van Odido Klik&Klaar 5G internet is makkelijk, het enige wat je nodig hebt is het 5G-modem en een stopcontact. Omdat Klik&Klaar internet via het mobiele 5G-netwerk van Odido bij je thuis komt heb je geen kabels naar je woning nodig, zoals bij glasvezel-, kabel- of DSL-internet.

Nog een voordeel is dat je niet op een monteur hoeft te wachten. Je kiest zelf wanneer je Odido Klik&Klaar laat bezorgen en het installeert. Of dat nu morgen, over een week of volgende maand is.

Je Installeert Odido Klik&Klaar 5G internet binnen 15 minuten. We zetten de stappen voor je op een rij:

  1. Je haalt het modem en de meegeleverde simkaart uit de doos. Op de doos staat een QR-code die je scant om de Klik&Klaar app te downloaden.
     
  2. De simkaarthouder haal je uit de achterkant van het modem. Doe de simkaart erin. Je schuift de houder nu terug tot je een klik hoort.
     
  3. Je bent nu klaar om online te gaan. Voor het beste bereik zet je het Odido 5G-modem in de vensterbank.

Voor wie is Odido Klik&Klaar 5G internet geschikt?

Is er op jouw adres al een snelle internetverbinding aanwezig, bijvoorbeeld via kabel- en/of glasvezel-internet? Dan raden we je aan daarvoor te kiezen. Maar is die snelle verbinding er nog niet, dan is Klik&Klaar Internet via het 5G-netwerk van Odido een goede oplossing. Klik&Klaar Internet is ideaal voor:

  • Gebieden zonder kabel- en/of glasvezelverbinding: Is er op jouw adres nog geen snelle internetverbinding leverbaar? Dan is Klik&Klaar 5G internet een goed alternatief.
     
  • Speciale woonplekken: Woon je op een woonboot, in het buitengebied of heb je een vakantiewoning of caravan? Dit is waar Klik&Klaar voor is. Ontvang ook op deze plaatsen snel internet en ga je (binnen Nederland) op reis met je caravan, dan neem je je modem gewoon mee.
     
  • Mensen die flexibiliteit willen: Klik&Klaar 5G internet neem je overal binnen Nederland mee naartoe. Daarnaast is Klik&Klaar maandelijks opzegbaar.

Wat zijn de kosten voor Odido Klik&Klaar 5G internet voor thuis?

De maandelijkse kosten voor Klik&Klaar Internet liggen verrassend laag. Je betaalt nu namelijk maar €25,- per maand. Wat krijg je daarvoor:

  • Je kunt eindeloos internetten via het 5G-netwerk van Odido.
  • Je betaalt altijd een vaste lage prijs per maand.
  • Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
  • Je krijgt gratis het Odido 5G-modem in bruikleen.

Wist je dat je extra voordeel krijgt als je ook een Odido of Ben mobiel abonnement hebt? Combineer bijvoorbeeld je Odido of Ben Sim Only abonnement met Klik&Klaar Internet en krijg iedere maand €5,- korting op je Klik&Klaar abonnement.

Je krijgt het Odido 5G-modem gratis in bruikleen zolang je abonnement loopt. Past het modem niet helemaal in je interieur? Daar heeft Odido een oplossing voor. Je kunt namelijk voor €24,99 een modemhoes kopen om je modem te pimpen. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart, koper, olijfgroen en grijsblauw.

Kies jij ook voor Odido Klik&Klaar 5G internet voor thuis? Doe nu onze gratis postcodecheck en ontdek alle mogelijkheden op jouw adres.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste internet & tv nieuws?

Wil je niets missen van de laatste ontwikkelingen rondom Klik&Klaar Internet, het 5G-netwerk van Odido of ander nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe aanbiedingen, updates over ons netwerk en handige tips om het meeste uit je internetverbinding te halen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking